Over mij

Mijn persoonlijke drijfveren

Mijn doel in dit leven is om mensen blij te maken, dat maakt mij namelijk ook gelukkiger. Ik doe dat binnen mijn gezin en mijn vriendenkring en ook in mijn werk. U mag van mij de bezieling verwachten van een liefdevol mens. Dat wil niet zeggen dat ik alles beetpak met een fluwelen handschoen; soms is het nodig om stevig te confronteren. Ik doe dat uit mededogen, en dat is weer iets anders dan medelijden…

Maatschappelijke relevantie

Ik vind het belangrijk mijn steentje bij te dragen aan de samenleving, en niet alleen te consumeren. Ik raak extra gemotiveerd bij opdrachten en opdrachtgevers met een sterke maatschappelijke functie. Sommige organisaties hebben veel ideële doelstellingen en maar weinig middelen. Voor klanten die krapper bij kas zitten hoeven de kosten van een consultant bij Oude Groen Advies geen wezenlijke belemmering te zijn; daar komen we samen wel uit.

Beknopt CV

Mijn basiskennis in dit vak deed ik op tijdens de studie organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht. Ik specialiseerde me daar in “Interventies in groepen en organisaties”. Daarna volgde ik opleidingen bij Sioo tot senior-organisatieadviseur, bij de School voor Coaching tot gecertificeerd coach en bij het Centrum voor Conflicthantering tot registermediator. Periodiek onderhoud verricht ik binnen mijn intervisie-groep. Mijn systematische slijpsteen vormt de vrijmetselarij. Daar haal en breng ik inspiratie, rust en reflectie.’.

De Nautilus

Een symbool zegt vaak meer dan woorden. Voor mij is de nautilus een symbool van de hogere verhouding. In de opbouw van de nautilus vinden we de gulden snede. De getalsverhouding (Ф) die in zoveel creaties voorkomt dat er wel een hoger beginsel aan ten grondslag moet liggen. Alles draait om de juiste verhouding. Voor mij vormt het een leidend principe zoals ook bij het orakel van Delphi al stond: “Mens ken uzelf in de ware proportie”